Ποιος ήταν ο Βίκτωρ Schauberger

Viktorsml.gif (130729 bytes)  Βίκτωρ Schauberger περίπου 40 ετών.

Ο Βίκτωρ Schauberger ήταν αυστριακός δασοφύλακας,ηταν επίμονος σε συνδυασμό με μια ευερέθιστη ιδιοσυγκρασία Η αίσθησή του και η κατανόηση σχετικά με τον τρόπο που λειτουργούσαν  οι ροές του νερού στη φύση ήταν εξαιρετικές. Από τις παρατηρήσεις του διατύπωσε τη νέα υδροδυναμική βασική θεωρία του,οι φίλοι και οι αντίπαλοί του τον περιέγραψαν ως ιδιαίτερα ευφυή και με μεγάλη διανοητική οξύτητα. Ο Βίκτωρ Schauberger κατέβαλε  της πρώτες δοκιμαστικές προσπάθειές του κατά τη διάρκεια της παιδικής ηλικίας του. Η βασική διατριβή του Βίκτωρ Schauberger's περιέχει μια καθολική, διπλή αρχή μετακίνησης. Σήμανε ότι η ζωή στηρίζει από μια συλλογή, έναν implosive τύπο μετακίνησης και αντιστρεμμένος, μια διάδοση, εκρηκτική μετακίνηση που οδηγεί στην εξάλειψη της ζωής. Με τη implosive ψυχρή  μετακίνησης, η αύξηση και το healthiness αναρρόφησης ακολουθούν. Η εκρηκτική μετακίνηση παράγει τη θερμότητα, την πίεση, τον τεμαχισμό, την ασθένεια, και το θάνατο. Η άποψή του ήταν ότι το άτομο είχε πετύχει μόνο στην κατοχή της μετακίνησης του θανάτου προκειμένου να απελευθερωθεί η ενέργεια. Όλες οι γνωστές μηχανές είναι βασισμένες στην έκρηξη, τη θερμότητα και την πίεση. Για να χρησιμοποιηθεί μόνο η εκρηκτική μετακίνηση, οδηγεί σίγουρα στην καταστροφή της φύσης. 

Eνας από τους στόχους Schaubergers ήταν να ερευνηθεί και να αντιγραφεί τεχνητά αυτή η μετακίνηση ότι θα μπορούσε να δει ότι η φύση χρησιμοποιούσε προκειμένου να μαζευτεί η ενέργεια για τις διαφορετικές χρήσεις. Βασικά η μετακίνηση θα μπορούσε να περιγραφεί ως εσωτερικό που κινεί και που στρίβει τη δίνη. Η εμφάνιση της δίνης είναι ευρεία. Ένας σπειροειδής γαλαξίας είναι μια έκφραση για μια διαμορφωμένη δίσκου δίνης της οποίας αντίπαλος θα μπορούσε να είναι ένα μόριο DNA, το οποίο περιγράφει μια σχεδόν άπειρη μακροχρόνια διαμορφωμένη νήμα δίνη. Ο βαθμός πολυπλοκότητας γίνεται προφανής εάν συνειδητοποιείτε ότι οι μεγάλες δίνες αποτελούνται από τις μικρότερες δίνες και τα λοιπά

Φανταστείτε τη δίνη που ανυψώνει ένα σωρό φύλλα, αυτή η δίνη είναι ένα μέρος ενός μεγαλύτερου συστήματος των δινών. Ο Schauberger έλεγε  ότι όταν συντονίζονται αυτά τα συστήματα δίνης και συγχρονίζουν μαζί, οι τεράστιες δυνάμεις απελευθερώνονται. Αυτές της δυνάμεις της ονόμασε  δια-μαγνητισμό. Αυτός ο δια-μαγνητισμός αντιτάσσεται στη βαρύτητα και εξηγεί (μεταξύ άλλων φαινομένων) πώς είναι δυνατό για τις μορφές ζωής στην επιφάνεια της γης να μεγαλώσουν στον αέρα. 
Όπου στη φύση Schauberger θα μπορούσε να δει τις μορφές που στηρίζουν αυτό, δεδομένου ότι τον ονόμασε, πολλαπλάσια κεντρομόλος μετακίνηση.  Προσπάθησε να παραγάγει τεχνητά την κεντρομόλο μετακίνηση στους διάφορους τύπους μηχανών. Μεταξύ άλλων συσκευών, σχεδίασε διάφορα πρωτότυπα των αποκαλούμενων εγκαταστάσεων εγχώριας παραγωγής ενέργειας. Αυτές οι συσκευές είχαν  κωνικούς, στριμμένους σωλήνες που τυλίχτηκαν γύρω από ένα κωνικό διαμορφωμένο σώμα ως κύριο σώμα . Ένα άλλο σχέδιο, μια μηχανή κατάρρευσης που απορροφούσε τον αέρα που στροβιλιζόταν  τόσο αποτελεσματικά και  ο διαμαγνητικός τομέας ήταν σε θέση να ανυψώσει τη συσκευή με μια τεράστια δύναμη. Εντούτοις, οι πληροφορίες για τη λειτουργία και την αποδοτικότητα αυτών των συσκευών είναι αβέβαιες. Αυτό που είναι γνωστό, είναι ότι Schauberger κατεύθυνε και τα αμερικανικά και σοβιετικά σχέδια πτητικών μηχανών

Μεταξύ των μηχανών του Βίκτωρ Schaubergers υπάρχει το Repulsin το "ιπτάμενο  πιατάκι" που έχει δημιουργήσει τέτοιους μύθους και ιστορίες. Τα βασικά σχέδια είναι από δεκαετία του '30 όταν προσπάθησε να τελειώσει το Climator. Το συχνά μυστηριώδες  υλικό που ενεργεί ως καταλύτης και που χρησιμοποιείται στις συσκευές υποστήριξε ο Βίκτωρ ότι είναι  οι ισχυρές διαμαγνητικές δυνάμεις που είναι  αρμόδιες για την τεράστια επίδραση. Εντούτοις, στη λογοτεχνία και στα σημειωματάρια ( Viktors) δεν υπάρχουν  στοιχεία, που να αναφέρουν  πώς αυτές οι συσκευές λειτουργούσαν . Η ερώτηση είναι, <είναι όλες αυτές οι φήμες αληθινές; > Αυτές οι συσκευές λειτουργούν πραγματικά; Εντούτοις, δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιηθούν οι άγνωστες θεωρίες ως διαμαγνητικές δυνάμεις για να εξηγήσει πώς ο " ισχυρός ανελκυστήρας " παράγεται.  Όσον αφορά στη λύση κολλοειδών των λεπτών κοκκιωδών χαλαζία και του ύδατος, μπορούμε  να φανταστούμε  ότι τα τεράστια ποσά piezo ηλεκτρικής ενέργειας παράγονται μεταξύ των μεμβρανών, όπου ο κυμαινόμενος  "στριφτός"  αέρας περνά με μια ορισμένη ταχύτητα περιστροφής έχοντας  φθάσει στο επίπεδο όπου έχουμε "την αρμονία" .Ο αέρας  παραγάγει την ηλεκτρική ενέργεια που  είναι  επάνω από το ενεργειακό επίπεδο. Αυτό που συμβαίνει πραγματικά σε αυτήν την διαδικασία βεβαίως σε άγνωστο! Αλλά, τα υψηλά επίπεδα στατικής ηλεκτρικής ενέργειας έχουν αναφερθεί σε παρόμοιες συσκευές .Η ενέργεια που παράγετε είναι ακόμη ένας άγνωστος τομέα της ενέργειας που υπάρχει στο κενό( αποσπάσματα από την σχετική πλήρης ερμηνεία του πετάγματος των ιπτάμενων πιάτων.

Ο Βίκτωρ Schauberger έπαθε γεροντική παράνοια σε ηλικία  73 ετών ,και πέθανε "ξεχασμένος" το 1958,στο Linz της Αυστρίας. 
  
Μικρό βιογραφικό  

1885 Ο Βίκτωρ Schauberger γεννήθηκε στις 6 Ιουνίου στο Holzschlag, περιοχή Mόhlviertel, στην ’νω Αυστρία.
1914 Αμέσως μετά από τη γέννηση του γιου του walter έκανε  τη στρατιωτική θητεία (πρώτος παγκόσμιος πόλεμος 1914-1918. 
1919 Κατώτερος δασικός φύλακας, ανώτερος δασικός φύλακας, επικεφαλής φύλακας του 1920/24 των εδαφών δασών και κυνηγιού  στην ’νω Αυστρία. 
1922 Ο Schauberger σχεδιάζει και χτίζει τις εγκαταστάσεις επίπλευσης ξυλείας σε Steyerling. 
1924 Αυτοκρατορικός σύμβουλος στις εγκαταστάσεις επίπλευσης ξυλείας
1926 Εγκατάσταση επίπλευσης ξυλείας σε Neuberg .
1928 Κατασκευή των περαιτέρω εγκαταστάσεων επίπλευσης στην Αυστρία, τη Γιουγκοσλαβία και τη Βαυαρία.
1929

Πρώτες εφαρμογές για τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας στους τομείς της εφαρμοσμένης μηχανικής ύδατος και της κατασκευής στροβίλων. 

1930 Ταινία "φέρνοντας ύδωρ" (Tragendes Wasser) για τους αγωγούς ύδατος κούτσουρων σε Neuberg.
1931 Πειράματα με να εξαγάγει την ηλεκτρική ενέργεια άμεσα από το ύδωρ (τριχοειδής έρευνα ύδατος) 
1932 Παραγωγή του καθαρού ύδατος παραγωγή καυσίμων από το ύδωρ. 
1933 Δημοσίευση του πρώτου του και μόνο βιβλίο "Unsere Sinnlose Arbeit" στη Βιέννη. 
1934 Συνεδρίαση με hitler, συζήτηση για τις θεμελιώδεις αρχές της γεωργίας, της δασονομίας και της εφαρμοσμένης μηχανικής ύδατος. Το Schauberger αρνείται να λειτουργήσει για το γερμανικό Ράιχ. 
1935 Εφαρμογή για δύο διπλώματα ευρεσιτεχνίας: "αεροστρόβιλον" "διαδικασία για  τα υγρά και τα αέρια".
1937 Η "ζεστή -κρύα μηχανή", κατασκευασμένη για Siemens, λειωμένα μέταλλα σε μια  δοκιμαστική λειτουργία. 
1938 Καθοδηγεί το γιο του walter για να επαναλάβει την τριχοειδή έρευνα ύδατος (πείραμα ύδατος Λόρδου Kelvin μειωμένο) Μια τάση μέχρι 20.000 βολτ επιτυγχάνεται. 
1940 Κατασκευή του "Repulsine" στη Βιέννη
1941 Μια δολοπλοκία που προκλήθηκε από τη βιεννέζικη ένωση των μηχανικών οδήγησε τον Schaubergers  σε περιορισμό σε ένα διανοητικό νοσοκομείο και στη συνέχεια να  παρατηρείτε  από τα SS. .Schauberger λειτουργεί με Messerschmidt στα συστήματα ψύξης μηχανών. Αλληλογραφία με το σχεδιαστή Heinkel για τις μηχανές αεροσκαφών.
1942 Έναρξη του "Repulsine" που καταστράφηκε σε  κομμάτια να το θέσει ξανά  σε κίνηση.
1943 Περαιτέρω ανάπτυξη του "Repulsine". Ο στόχος είναι να αναπτυχθεί μια υποβρύχια μηχανή. 
1944 Συνεχής ανάπτυξη του "Repulsator" σε ένα τεχνικό κολέγιο της εφαρμοσμένης μηχανικής σε Rosenhόgel στη Βιέννη. 
1945 Το Schauberger αρχίζει να λειτουργεί "στο Klimator του". Μετά από το τέλος του πολέμου, παρατήρηση της εργασίας του από τον Αμερικανό στρατό που  κάνει κατάσχεση όλων των συσκευών και των υλικών του. Μεταφορά σε Leonstein στην ’νω Αυστρία.
1947 Κατασκευή των περαιτέρω "συσκευών καθαρισμού ύδατος" στο Σάλτζμπουργκ. 
1948 Συνεργασία με την επιχείρηση Rosenberger στο Σάλτζμπουργκ σχετικά με  την παραγωγή των συσκευών για την εδαφολογική καλλιέργεια ("χρυσό άροτρο"). Το Schauberger εφευρίσκει το "σπειροειδές άροτρο".
1950 Παίρνοντας έξω το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας "στις συσκευές για την εδαφολογική καλλιέργεια φτιαγμένη από χαλκό".
1952 Δοκιμές με τους "σπειροειδείς σωλήνες" στο τεχνικό κολέγιο στη Στουτγάρδη. Το Schauberger αποδεικνύει τη θεωρία του ότι τα διαφορετικά υλικά που χρησιμοποιούνται στους σωλήνες επηρεάζουν την τριβή των διάφορων ρευστών. Οι περαιτέρω δοκιμές με το χαλκό οργώνουν από το ίδρυμα γεωργικής έρευνας σε Linz. 
1954 Ανάπτυξη της "σπείρας αναρρόφησης", το κεντρικό τεμάχιο του αποκαλούμενου Heimkraftwerk ("γεννήτρια εγχώριας δύναμης") που κατεδαφίστηκε κατά τη διάρκεια της πρώτης δοκιμαστικής λειτουργίας λόγω της ρυθμιστικής αποτυχίας.
1955 Δημοσίευση του βιβλίου  "έκρηξη κατάρρευσης statt" ("κατάρρευση αντί της έκρηξης") από Leopold Brandstδtter.

1957

Συνεργασία με την επιχείρηση Swarovski από το Τύρολο. Κατασκευή περισσότερων γεννητριών εγχώριας δύναμης. Τα προβλήματα που ρυθμίζουν τον αριθμό revs δεν μπορούν να λυθούν.
1958 Μια αμερικανική κοινοπραξία προσφέρει τα οικονομικά μέσα για τα πρακτικά πειράματα με τη "ενέργεια κατάρρευσης". Επίσκεψη στο Τέξας με το γιο του walter. Επιστροφή στην Αυστρία μετά από μια βαριά διαφωνία. Το Schauberger αναγκάστηκε να υπογράψει μια συμφωνία, που απαγορεύει του περαιτέρω έρευνα με την κατάρρευση. Όλοι τα έγγραφα, τα πρότυπα και ο εξοπλισμός αφήνονται πίσω στις ΗΠΑ. Πέντε ημέρες μετά από την επιστροφή του, ο Βίκτωρ Schauberger πεθαίνει στις 25 Σεπτεμβρίου 

Παιδιά του Βίκτωρ: Walter, Margarete, Huberta

 

  2001, PKS  Όλα τα πνευματικά  δικαιώματα στο OKS . Eλληνική μετάφραση huforc.net