Τα ονόματα : The X-Files" TM & © (or copyright) Fox και τα σχετικά από τα προηγούμενα ονόματα είναι προστατευμένα από διεθνείς νόμους. Έχουν ληφθεί από τους νομικούς τους εκπροσωπούς τα σχετικά μέτρα για την προστασία αυτών. Οποιαδήποτε μορφής αναπαραγωγη, αντιγραφή και διανομή του σχετικού τους υλικού απαγορεύεται από το νόμο.

2. Η θέση των σελίδων και των δημιουργών αυτής.

Ο παρων χώρος, οι ιδιοκτήτες του, τα όποια του μέλη και τα περιεχόμενά αυτού σχετιζόμενα με την σειρά The X Files δεν κατέχουν καμία σχετική άδεια από μεριάς των δημιουργών των τελευταίων. Οι χαρακτήρες, οι εικόνες, τα αποσπάσματα, κ.λ.π. είναι ιδιοκτησία του Chris Carter και του 1013 Productions.

Tα σενάρια που παρουσιάζονται στις σελίδες μας δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση αντικατάστατο της πραγματικής σειράς παρά μόνο την προσπάθεια πολλων αφανων φίλων της να προσφέρουν στο κοινό μία εναλλακτική πηγή τους. Αποκλειστικός μας σκοπός είναι να προσφέρουμε στους φίλους και επισκέπτες πληροφορίες, υλικό και στοιχεία σχετικά με την σειρά και την όποια της θεματολογία. Τα σενάρια προερχονται απο προσεχτική καταγραφή των διαλόγων μετά από πολύωρη παρακολούθηση των επεισοδίων τους μέσω του τηλεοπτικού δέκτη μας.

Τα σενάρια μας δεν έχουν εγκριθεί από τον Chris Carter ή την Fox Entertainment και την 1013 Productions.

Το μοναδικό μας κέρδος είναι η ικανοποίηση προφοράς γνώσης μέσα από τις σελίδες μου και η ευγνωμοσύνη των φίλων της σειράς και της θεματολογίας της.

Τέλος τα σενάρια και το υπόλοιπο υπάρχον υλικο δεν θα ήταν φρόνιμο να αποτελέσουν πηγή κέρδους για τρίτους μίας και σας παρέχονται δωρεαν και πολλες φορές έχοντας ξοδέψει από την ίδια μας την τσέπη.

Δεν λαμβάνονται υπόψιν τα πνευματικά δικαιώματα σε αυτές τις σελίδες παρά μόνο στα άρθρα από μεριάς τρίτων που θέλησαν να τα φιλοξενήσουν στις σελίδες μας..

Τα δικαιώματα των σεναρίων ανήκουν πάντα στον Chris Carter ή την Fox Entertainment και την 1013 Productions.

Ποιός : Οι X

Πότε : ( 1999 - 2008 ) -> Σχεδόν 9 ετη δουλειάς, το άξιζαν;
Που : Αθήνα - Ελλάς, Μπολώνια και Φερράρα - Ιταλία ..

Αλλά ακόμα αναζητούμε την αλήθεια εκεί έξω ..