Ένας τυχερός τύπος .

Ο Ron Hunt είναι ένας “ανώμαλος” τύπος. Ο Ron δούλευε στην εργασία κατασκευής του όταν η σκάλα που εργαζόταν άρχισε να ταλαντεύεται. Μετά από τις διαδικασίες ασφάλειας, πέταξε το τρυπάνι όταν συνειδητοποίησε ότι έπεφτε από τη σκάλα. Οι καλές ειδήσεις είναι ότι δεν έσπασε τίποτα. Οι κακές ειδήσεις ήταν ότι προσγειώθηκε με το πρόσωπο στο τρυπάνι.

18 Ίντσες μακρύ (45,2 εκατ.), κομμάτι 1,5 ίντσας διαμέτρων (3,81 εκατ.) πέρασε από το μάτι του και έξω το κρανίο του, ακριβώς πέρα από το δεξί αυτί του. Η λέξη "τυχη" δεν τον καλύπτει αρκετά. Ο Ron λέει, "ώσπου να έπεφτα και άφησα το τρυπάνι να πάει κάτω, ήμουν ήδη πάνω από του .

Οι γιατροί εξήγησαν ότι η άκρη του κομματιού τρυπανιών ώθησε τον εγκέφαλό του κατά μέρος όπως έναν λέκιθο αυγών αντί να περάσει από μέσα του , το οποίο πιθανώς θα είχε προκαλέσει αυστηρή ζημία εγκεφάλου ή το θάνατο. 
Ο Ron πέταξε με ελικόπτερο στο ιατρικό κέντρο Washoe στο Reno της Νεβάδας. Η καλύτερη ιδέα που οι γιατροί ήρθαν πέρα από να βοηθήσουν Ron ήταν να γυριστεί το κομμάτι με το χέρι, ξεβιδώνοντας το βασικά από το κρανίο του.

http://mysteries.b2w.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=102

GARY McKINNON: Mοναχικός χάκερ του αύριο...


Ο Βρετανός χάκερ Γκάρυ Μακίνον εμφανίστηκε ενώπιον του δικαστηρίου του Λονδίνου που θα αποφανθεί σχετικά με την έκδοσή του στις Ηνωμένες Πολιτείες. Γνωστός με το ψευδώνυμο Σόλο, ο 39χρονος Μακίνον κατηγορείται από τους Αμερικανούς για τη μεγαλύτερη πειρατεία στρατιωτικών ηλεκτρονικών υπολογιστών στην ιστορία.', 'Το 2001 και το 2002 παραβίασε H/Y του αμερικανικού στρατού, του ναυτικού, της αεροπορίας, του Πενταγώνου και της NASA αναζητώντας, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, αποδείξεις για την ύπαρξη UFO και εξωγήινης τεχνολογίας. Λέει μάλιστα πως βρήκε μαρτυρίες που αναφέρονται στην... «αντιβαρύτητα», μια πηγή ενέργειας εξωγήινης προέλευσης. Για να τον ανακαλύψουν και να διορθώσουν τις ζημιές που έκανε στα συστήματά τους, οι Αμερικανοί λένε πως δαπάνησαν γύρω στα 900.000 δολάρια.

Συνελήφθη το 2002 από την ειδική μονάδα της βρετανικής αστυνομίας για εγκλήματα υψηλής τεχνολογίας και αργότερα την ίδια χρονιά απαγγέλθηκαν εις βάρος του κατηγορίες και από την αμερικανική κυβέρνηση. Παρέμεινε ελεύθερος με εγγύηση και την υποχρέωση να εμφανίζεται κάθε βράδυ στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και να παραμένει τις νύχτες στο σπίτι του. Του απαγορεύθηκε επίσης η χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών με πρόσβαση στο Ίντερνετ. Στη Βρετανία δεν ελήφθησαν άλλα μέτρα εναντίον του, αλλά το 2005 οι ΗΠΑ ξεκίνησαν επισήμως τη διαδικασία για την έκδοσή του και το αίτημά τους εκδικάζεται σήμερα.

Για τους υποστηρικτές του, ο Μακίνον είναι ένα είδος μοναχικού «πράκτορα Μώλντερ» του κυβερνοχώρου, ο οποίος αναζητούσε την αλήθεια όχι στους Φακέλους X του FBI, όπως ο τηλεοπτικός ήρωας, αλλά στα κομπιούτερ της αμερικανικής στρατιωτικής διοίκησης. Πρώην κομμωτής, έμπαινε στα συστήματα από το σπίτι του σε μια γειτονιά του Βόρειου Λονδίνου. Υποστηρίζει πως ουδέποτε προέβη σε βανδαλισμούς, ενώ πριν ακόμη συλληφθεί, το πάθος του τού είχε κοστίσει τη φιλενάδα του και τη δουλειά του. Ο δικηγόρος του υπογραμμίζει πως οι Αμερικανοί επιδιώκουν να τον καταδικάσουν σκληρά προς παραδειγματισμό άλλων επίδοξων χάκερ, πως αν εκδοθεί στις ΗΠΑ απειλείται με κάθειρξη ώς και 70 ετών, ακόμη και με εγκλεισμό στο Γκουαντάναμο ως τρομοκράτης.

Σε διάφορες συνεντεύξεις που έχει δώσει (προχθές μίλησε στην εκπομπή Click του BBC, ενώ στις 27 Απριλίου εμφανίστηκε στο συνέδριο Infosecurity Europe 2006 που έγινε στο Λονδίνο) ο Μακίνον εξήγησε τον τρόπο που κατάφερνε να μπαίνει - μάλλον εύκολα - στους στρατιωτικούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές των ΗΠΑ. Τόνισε πως έχει μετανιώσει, αν και πιστεύει πως είναι ηθικά δικαιωμένος επειδή είχε, λέει, καλό σκοπό. Το ότι βρήκε στα κομπιούτερ που παραβίασε τεχνολογία την οποία η αμερικανική κυβέρνηση κρατάει μυστική ενώ θα μπορούσε να προσφέρει δωρεάν ενέργεια σε όλο τον κόσμο, διαψεύδεται πάντως κατηγορηματικά από τη NASA.Αναρτήθηκε από Το 2001 και το 2002 παραβίασε H/Y του αμερικανικού στρατού, του ναυτικού, της αεροπορίας, του Πενταγώνου και της NASA αναζητώντας, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, αποδείξεις για την ύπαρξη UFO και εξωγήινης τεχνολογίας. Λέει μάλιστα πως βρήκε μαρτυρίες που αναφέρονται στην... αντιβαρύτητα», μια πηγή ενέργειας εξωγήινης προέλευσης. Για να τον ανακαλύψουν και να διορθώσουν τις ζημιές που έκανε στα συστήματά τους, οι Αμερικανοί λένε πως δαπάνησαν γύρω στα 900.000 δολάρια.

Συνελήφθη το 2002 από την ειδική μονάδα της βρετανικής αστυνομίας για εγκλήματα υψηλής τεχνολογίας και αργότερα την ίδια χρονιά απαγγέλθηκαν εις βάρος του κατηγορίες και από την αμερικανική κυβέρνηση. Παρέμεινε ελεύθερος με εγγύηση και την υποχρέωση να εμφανίζεται κάθε βράδυ στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και να παραμένει τις νύχτες στο σπίτι του. Του απαγορεύθηκε επίσης η χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών με πρόσβαση στο Ίντερνετ. Στη Βρετανία δεν ελήφθησαν άλλα μέτρα εναντίον του, αλλά το 2005 οι ΗΠΑ ξεκίνησαν επισήμως τη διαδικασία για την έκδοσή του και το αίτημά τους εκδικάζεται σήμερα. Για τους υποστηρικτές του, ο Μακίνον είναι ένα είδος μοναχικού «πράκτορα Μώλντερ» του κυβερνοχώρου, ο οποίος αναζητούσε την αλήθεια όχι στους Φακέλους X του FBI, όπως ο τηλεοπτικός ήρωας, αλλά στα κομπιούτερ της αμερικανικής στρατιωτικής διοίκησης. Πρώην κομμωτής, έμπαινε στα συστήματα από το σπίτι του σε μια γειτονιά του Βόρειου Λονδίνου. Υποστηρίζει πως ουδέποτε προέβη σε βανδαλισμούς, ενώ πριν ακόμη συλληφθεί, το πάθος του τού είχε κοστίσει τη φιλενάδα του και τη δουλειά του. Ο δικηγόρος του υπογραμμίζει πως οι Αμερικανοί επιδιώκουν να τον καταδικάσουν σκληρά προς παραδειγματισμό άλλων επίδοξων χάκερ, πως αν εκδοθεί στις ΗΠΑ απειλείται με κάθειρξη ώς και 70 ετών, ακόμη και με εγκλεισμό στο Γκουαντάναμο ως τρομοκράτης.

Σε διάφορες συνεντεύξεις που έχει δώσει (προχθές μίλησε στην εκπομπή Click του BBC, ενώ στις 27 Απριλίου εμφανίστηκε στο συνέδριο Infosecurity Europe 2006 που έγινε στο Λονδίνο) ο Μακίνον εξήγησε τον τρόπο που κατάφερνε να μπαίνει - μάλλον εύκολα - στους στρατιωτικούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές των ΗΠΑ. Τόνισε πως έχει μετανιώσει, αν και πιστεύει πως είναι ηθικά δικαιωμένος επειδή είχε, λέει, καλό σκοπό. Το ότι βρήκε στα κομπιούτερ που παραβίασε τεχνολογία την οποία η αμερικανική κυβέρνηση κρατάει μυστική ενώ θα μπορούσε να προσφέρει δωρεάν ενέργεια σε όλο τον κόσμο, διαψεύδεται πάντως κατηγορηματικά από τη NASA.

Ανθρώπινες ουρές


http://www.metacafe.com/watch/803267/most_umbelievable_human_tail/

http://www.metacafe.com/watch/753828/man_with_a_tail/

http://www.youtube.com/watch?v=yWKEVQn5u14

Μαθήματα ζωής.


http://www.metacafe.com/watch/779704/best_video_of_the_year/

Ισπανική τύχη...


Ένας ισπανός που είχε να κάνει κάποιες επιχειρήσεις στην Πολωνία συνάντησε σε μια περιοχή μια κηδεία και το σπίτι του απεθανόντα με την πόρτα ανοικτή για επισκέψεις προς τον νεκρό . Πήγε αλλά βρήκε κανένα εκεί. Αισθάνθηκε άσχημα για το νεκρό άτομο, είπε μια προσευχή, και υπέγραψε το βιβλίο υπογραφών της κηδείας.

Έναν μήνα αργότερα πήρε μια κλήση από το δικηγόρο του νεκρού. Προφανώς, ο αποθανών όρισε τη μεγάλη περιουσία του να μοιραστεί ομοιόμορφα μεταξύ όλων που παρευρέθηκαν στη κηδεία του . Ο ισπανός επιχειρηματίας ήταν μοναδικός που υπέγραψε το βιβλίο.

http://mysteries.b2w.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=239

Οργανωση και ιδιοτητα των μελων της Σιον


Συμπεριλαμβανόμενα στα μυστικά του Dossier ήταν μια σειρά ονομάτων και ημερομηνιών που κυμαίνονται από την ίδρυση των Ιπποτών του Ναού ως τους σύγχρονους χρόνους, οι οποίοι ισχυρίστηκαν να είναι ένας κατάλογος των μεγάλων κυρίων του κοινοβίου της Σιόν .

" Τα θέματα όπως η Arcadia, ο αριθμός 58, μαύρες Μαντόνες και η Μαρία η Μαγδαληνή βρίσκονται στην αξιοπρόσεχτη αφθονία όπου το κοινόβιο στα χέρια τους , για να έχει την επιρροή, και στις εργασίες των καλλιτεχνών, των συγγραφέων και των ποιητών που θεωρούνται συνδεμένοι με εκείνη την οργάνωση. Αυτά τα επαναλαμβανόμενα θέματα φαίνεται ότι έδειξαν ένα "υπόγειο ρεύμα" της εσωτερικής πεποίθησης."

- Lynn Picknett & Clive Prince, Turin Shroud - In Whose Image? The Shocking Truth Unveiled

" Ανάλογα με αυτά που τα καταστατικά δείχνουν ένα από αυτά , η Σιόν είτε έχει 9.841 μέλη σε εννέα βαθμούς, ή 1.093 μέλη σε επτά, με το ανώτατο μέλος, το "Nautonnier" ή το μεγάλο κύριο της διαταγής που είναι μέχρι το 1963, ο Jean Cocteau . Ενώ θεωρείται το κεφάλι είναι ο Pierre Plantard de St.-Clair επάνω μέχρι τους πρόσφατους χρόνους, υποστηρίζει ότι έχει αφήσει εκείνη την θέση το 1984, έτσι δεν είναι σαφές ποιος διευθύνει την οργάνωση αυτή τη στιγμή."

- Steve Mizrach, "The Mysteries of Rennes-le-Château and the Prieure du Sion"

Τα μέλη της διαταγής του κοινοβίου της Σιόν διαιρούνται σε δύο αποτελεσματικές ομάδες:

(α) Η Λεγεώνα, που χρεώνεται με την αποστολή.
(β) Η Φάλαγκα, φύλακας της παράδοσης .

Η ιεραρχία εννέα βαθμών αποτελείται από:

(α) στις 729 επαρχίες 1 Novices: 6,561 μέλη 2 Croices: 2,187 μέλη
(β) στα 27 στρατηγία 3 Preux: 729 μέλη 4 Ecuyers: 243 μέλη 5 Chevaliers: 81 μέλη 6 Commandeurs :27 μέλη
(γ) στην Arch 'Kyria' 7 Connetables: 9 μέλη 8 Senechaux: 3 μέλη 9 Nautonier: 1 μέλος

Το γραφείο του Nautonnier ή του πλοηγού, συμβολίζεται με τη βάρκα της Ίσιδας .

" Η Ίσις κρατά στο δεξί χέρι της ένα μικρό πλεούμενο σκάφος με τον άξονα μιας περιστρεφόμενης ρόδας για τον ιστό του. Από την κορυφή των προγραμμάτων ιστών μια κανάτα ύδατος, η λαβή της που διαμορφώθηκε όπως ένα φίδι πρήστηκε με το δηλητήριο. Αυτό δείχνει ότι η Ίσις οδηγεί το φλοιό της ζωής, πλήρη των προβλημάτων και των μίζερων , στο θυελλώδη ωκεανό του χρόνου. Ο άξονας συμβολίζει το γεγονός ότι περιστρέφει και κόβει το νήμα της ζωής."

- Manly P. Hall, Masonic, Hermetic, Quabbalistic & Rosicrucian Symbolical Philosophy

Η βάρκα της Ίσιδας "τοποθετήθηκε στον αστερισμό της Argo (Αργούς) . Συγκεκριμένα, στην Αίγυπτο αυτός ο αστερισμός ονομάστηκε Sothis ή το σοτχ-ησης, το αστέρι της Ίσιδας (Ίσις) . Επιπλέον, στους αιγυπτιακούς μύθους αυτό το σκάφος αντιπροσώπευσε το θηλυκό όργανο της παραγωγής."

- David Wood, Genisis

Η κιβωτός του συμβολαίου των αρχαίων Ισραηλητών θεωρείται για να έχει διαμορφωθεί μετά από την εθιμοτυπική κιβωτό της Ίσιδας .

http://mysteries.b2w.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=185

Οι Μεγαλοι Μαγιστροι της Σιον


1. Jean de Gisors (1188-1220)
2. Marie de Saint-Clair (1220-1266)
3. Guillaume de Gisors (1266-1307)
4. Edouard de Bar (1307-1336)
5. Jeanne de Bar (1336-1351)
6. Jean de Saint-Clair (1351-1366)
7. Blanche d'Evreux (1366-1398)
8. Nicolas Flamel (1398-1418)
9. Rene d'Anjou (1418-1480)
10. Iolande de Bar (1480-1483)
11. Sandro Filipepi AKA Botticelli (1483-1510)
12. Leonardo da Vinci (1510-1519)
13. Charles III (Duke of Bourbon-Montpensier) (1519-1527)
14. Ferdinand de Gonzague (1527-1556)
15. Michel de Notre-Dame AKA Nostradamus(1556-1566)
16. Duc de Longueville & Nicolas Froumenteau (1566-1575)
17. Louis de Nevers (1575-1595)
18. Robert Fludd (1595-1637)
19. Johann Valentin Andrea (1637-1654)
20. Robert Boyle (1654-1691)
21. Isaac Newton (1691-1727)
22. Charles Radclyffe (1727-1746)
23. Charles de Lorraine (1746-1780)
24. Maximillian de Lorraine (1780-1801)
25. Charles Nodier (1801-1844)
26. Victor Hugo (1844-1885)
27. Claude Debussy (1885-1918)
28. Jean Cocteau (1918-1963)

http://mysteries.b2w.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=183

Οι μεγαλοι κυριοι


"... Θα φαινόταν ότι η μεγάλη κυριαρχία της Σιόν έχει μετατοπιστεί μεταξύ δύο ουσιαστικά ευδιάκριτων ομάδων. Αφ' ενός υπάρχουν αριθμοί του μνημειακού αναστήματος που - μέσω του εσωτερισμού των τεχνών ή των επιστημών - έχουν παραγάγει κάποιο αντίκτυπο στη δυτική παράδοση, την ιστορία και τον πολιτισμό. Αφ' ετέρου, υπάρχουν μέλη ενός συγκεκριμένου και συνδεμένου δικτύου των οικογενειών - ευγενών, και μερικές φορές βασιλικών."


- Baigent, Leigh and Lincoln, The Holy Blood and the Holy Grail

"... Ο πρώτος μεγάλος κύριος, ο ιππότης Jean de Gisors του Norman το δωδέκατο αιώνα, πήρε το όνομα Jean ΙΙ και θέτει έτσι την ερώτηση:"Ποιος, ήταν έπειτα Jean Ι;" Προσφέρουν μερικές προτάσεις - Ιωάννης ο βαπτιστής, Ιωάννης ο Ευαγγελικός και Ιωάννης ο θεικός - πρίν να ρίξουν το θέμα."
- Lynn Picknett & Clive Prince, Turin Shroud - In Whose Image? The Shocking Truth Unveiled

" Αυτή η διαδοχή προορίστηκε σαφώς να υπονοήσει έναν εσωτερικό και ερμητικό παπισμό βασισμένο στον Ιωάννη , αντίθετα (και ίσως αντίθεση) στην εξωτερική βασισμένη στον Πέτρο."
- Baigent, Leigh and Lincoln, The Holy Blood and the Holy Grail

Έχει υποστηριχτεί ότι ο Hughes de Payens, ο πρώτος μεγάλος κύριος των Ιπποτών του Ναού , ήταν εγκατεστημένος στο Johannites, ένα τμήμα που επέλεξε ο Ιωάννης ο βαπτιστής ως προφήτη τους. Σύμφωνα με τα μυστικά του Dossier, κάθε ένας από τους υποτιθέμενους μεγάλους κυρίους της Prieure de Sion πήρε το όνομα Jean στη διαδοχή (υποθετικά που επηρεάζει το όνομα που επιλέγεται από τον παπά John XXIII). Ένας από τους μεγάλους κυρίους στον κατάλογο, ο Leonardo Da Vinci, επέδειξε ένα ισχυρό ενδιαφέρον για τον Ιωάννη τον βαπτιστή. Αλλος, ο Sir Isaac Newton, έγινε απασχολημένος με τις γραφές της αποκάλυψης, κατόπιν που αποδόθηκαν στον Ιωάννη τον ευαγγελιστή .

Σύμφωνα με τα μυστικά του Dossier, τα ακόλουθα άτομα ήταν μεταξύ των ακόλουθων μεγάλων κυρίων ή θα λέγαμε αλλιώς μεγάλων Μάγιστρων :
René d'Anjou (1418-80) - μια σημαντική ώθηση πίσω από την αναγέννηση μέσω της βασικής εκπαίδευσής του και την επιρροή στον Cosimo de'Medici που ιδρύει τους προμαχώνες των εσωτερικών, ερμητικών αρχών - το "υπόγειο ρεύμα". Αρχεία μύθου αναφέρουν ότι ο d'Anjous προήλθε από την ANN τον Εβραία, κόρη του Joseph Arimathea, ο οποίος έφερε υποθετικά τη γραμμή αίματος Davidic και εγκαταστάθηκε στη δυτική Γαλλία. Αργότερα, ο D'Anjou διακλαδίστηκε στους Οίκους de Guise και de Lorraine .
Ο Renι d'Anjou "αφορούσε το βασιλιά της Γαλλίας από το γάμο και παρέμεινε εμπιστευμένος σύμμαχος κατά τη διάρκεια του πολέμου με την Αγγλία. Σε χαρτί, Renι ήταν ένα από τα ισχυρότερα άτομα στην Ευρώπη. Δυστυχώς, μετά από την αποτυχία της ιταλικής εκστρατείας του, δεν ήταν τίποτα περισσότερο από έναν προστάτη των τεχνών και το συλλέκτη των βιβλίων. ο René ήταν συνεγγυητής της αναγέννησης της Arcadia προς το τέλος του 15ου αιώνα."
"Μέσω της προστασίας τέχνης του, η λογοτεχνία και η πρόοδος της γνώσης του René είναι ένας από τους σημαντικότερους ανθρώπους των διαμορφωτικών ετών της αναγέννησης . Ήταν άμεσα ως αποτέλεσμα της επιρροής του René ότι ο Cosimo de Medici έστειλε τους πράκτορες για να ψάξει έξω τα αρχαία κείμενα, τα οποία οδήγησαν στην αναγέννηση της νεοπλατωνικής και ερμητικής σκέψης..."
- Lynn Picknett & Clive Prince, Turin Shroud - In Whose Image? The Shocking Truth Unveiled

Nicholas Flamel (1330-1418) - Ο διασημότερος των αλχημιστών, "ο συμβολαιογράφος Nicolas Flamel του Παρισιού... υποστήριξε ότι ονειρεύτηκε ένα απόκρυφο βιβλίο, το βρήκε στη συνέχεια, και πέτυχε στην αποκρυπτογράφηση του με την ενίσχυση ενός εβραϊκού μελετητή που μαθεύτηκε στις απόκρυφες εβραϊκές γραφές γνωστές ως Kabbala. Το 1382 o Flamel υποστήριξε ότι έχει πετύχει στη "μεγάλη εργασία" (χρυσός που κάνει) βεβαίως έγινε πλούσιoς και έκανε δωρεές στις εκκλησίες."
- Encyclopaedia Britannica

"... Ένα αλχημικό σύμβολο που αναγνωρίζεται ευρέως από τους σύγχρονους μελετητές είναι αυτό ενός γενειοφόρου ηλικιωμένου, το πίσω μέρος του ο οποίος κεφαλιού παρουσιάζει νέα γυναίκα που εξετάζει έναν καθρέφτη. Ένα άγαλμα με αυτήν την εικόνα κοσμεί το εξωτερικό του καθεδρικού ναού της Νάντης, όπως ένας γενειοφόρος βασιλιάς με το σώμα μιας γυναίκας, στο μέρος στο Chartres που απεικονίζει τη βασίλισσα Sheba."
" Ο ερμαφρόδιτος είναι ένα καθαρό αλχημικό σύμβολο, που αντιπροσωπεύει την τέλεια ισορροπία που επιτυγχάνεται στη μεγάλη εργασία, και τέλειος που είναι, στους οποίους ο αλχημιστής ο ίδιος μετασχηματίζεται και μετατρέπεται πνευματικά - και, τόσο πολλοί θεωρεί, φυσικά επίσης. Ήταν μια "ολοκλήρωση ευσεβώς που επιθυμείται" και είχε λίγα, για να κάνει αν μη τι άλλο με τη σεξουαλικότητα δεδομένου ότι τον καταλαβαίνουμε σήμερα. Η μεγάλη εργασία ήταν μια έκρηξη της δυνατότητας στον πραγματικό, όπου μυστική αναζήτηση λαμβάνουν επάνω τη συγκεκριμένη μορφή. Όπως οι αλχημιστές είπαν, "όπως ανωτέρω, τόσο κατωτέρω" - αυτή η διαδικασία θεωρήθηκε για να κάνει το πνεύμα στο θέμα και να μετατρέψει ένα είδος του θέματος σε άλλο. Έκανε ένα άτομο σε έναν Θεό."
- Lynn Picknett & Clive Prince, Turin Shroud - In Whose Image? The Shocking Truth Unveiled

Σεβαστό από τα άτομα όπως Newton, Flamel ήταν ο ανακαληπτής του ιερού βιβλίου του Abraham του Εβραίου, ο πρίγκηπας, ο ιερέας, ο λευητικός, ο αστρολόγος και ο φιλόσοφος σε εκείνη την φυλή των Εβραίων που από την οργή του Θεού διασκορπίστηκαν μεταξύ του Gauls που έγινε μια από τις διασημότερες εργασίες στη δυτική εσωτερική παράδοση.
Sandro Filipepi (1483-1510) - καλύτερα γνωστός ως Botticelli, ο διάσημος ζωγράφος αναγέννησης. Η Primavera του Botticelli "είναι μια σύνθετη νεοπλατωνική αλληγορία, επισύροντας την προσοχή σε μερικούς στίχους από τον Politian. Ο υδράργυρος, που είναι λόγος, μαδά τα φρούτα από ένα δέντρο του τόσο ο λόγος του νέου Lorenzo θα έρθει στην πραγματοποίηση εάν ενώνεται με τον ανθρωπιστικό πολιτισμό. Οι τρείς Χάριτες χορεύουν: είναι νεολαία, ευτυχία, ή επιείκεια. Ομορφιά, πίστη. Οι τρείς τους μιλάνε για το χριστιανικό μυστήριο. Συγχρόνως συνδέονται με την Αφροδίτη που μιλά για το τμήμα της ενότητας της Αφροδίτης . Πέρα από το κεφάλι της Αφροδίτης στοχεύει σε αυτά τα τρία πρέπει επίσης να επιδιώξουν στο Θεό μέσω της αγάπης. Από την άλλη πλευρά ο Zephyrus, ο δυτικός αέρας, προέρχεται από τη ρύθμιση του ήλιου με τη χλωρίδα νυμφών, η οποία μετασχηματίζεται στη γαλήνια θεά με το λουλουδένιο φόρεμα. Μια εικόνα της άνοιξη, έπειτα, αλλά συμβολίζοντας το ξύπνημα της αγάπης του Θεού μέσω του ανθρωπιστικού πολιτισμού."
- John Ferguson, An Illustrated Encyclopaedia of Mysticism and the Mystery Religions

Aλλα διάσημα έργα ζωγραφικής του Botticeli περιλαμβάνουν τη γέννηση της Αφροδίτης και Αρης και Αφροδίτη.
Leonardo de Vinci (1510-19) - "Έχοντας λίγη βασική εκπαίδευση, ο Nicholas Leonardo αποδεκτής ενθουσιωδώς νέας ματιάς του κόσμου (worldview) [ ενός κόσμου χωρίς τα όρια στο διάστημα, καμία αρχή ή το τελείωμα εγκαίρως ] ως αιτιολόγηση για η ξεπερασμένη αρχή των" φαρισσέων - και "των αντιπάλων του" Πλάτωνας και του Αριστοτέλη." "Για πρώτη φορά από το Ionians, υπέβαλε μια σύλληψη της επιστήμης που ήταν πλήρως κοσμική, σε καμία περίπτωση βασισμένος στα θρησκευτικό δόγματα ή τη φιλοσοφία του Λεονάρντο... Ήταν βιοτέχνης, επιστήμονας, και ο εφευρέτης."
- Eric Lerner, The Big Bang Never Happened

" O Leonardo ήταν αριστερόχειρας , ήταν ακριβής χορτοφάγος τεμάχισε τους νεκρούς οργανισμούς, επιδίωξε την επιχείρηση των αλχημιστών και των νεκρομαντών εργάστηκε την Κυριακή και παρευρέθηκε μόνο στη μάζα όταν είναι στο δικαστήριο." " Το μόνο επιζών γλυπτό που περιέλαβε τον Leonardo στην παραγωγή του είναι το άγαλμα του Ιωάννη του Βαπτιστή στο Baptistry στη Φλωρεντία, στην οποία συνεργάστηκε με την απώτατη μυστικότητα με τον Giovan Francesco Rustici, έναν από τους γνωστούς νεκρομάντεις και έναν αλχημιστή. Και η τελευταία ζωγραφική του Leonardo ήταν " Ιωάννης ο Βαπτιστής ", παρουσιάζοντας τον με το ίδιο μισό-χαμόγελο με "τη Mona Lisa", και δείχνοντας κατ' ευθείαν προς τα πάνω με το δάχτυλο δεικτών του δεξιού χεριού του. Αυτό στην εργασία του Leonardo είναι ένα σημάδι που συνδέεται πάντα με τon Ιωάννη: στη "λατρεία του Magi" ένα πρόσωπο υπερασπίζεται τις ανυψωμένες ρίζες ενός δέντρου χαρουπιού - δέντρο του Ιωάννη, σύμβολο του ιερού αίματος - κάνοντας αυτήν την χειρονομία. Στα διάσημα κινούμενα σχέδια ST του Anne το θέμα κάνει επίσης αυτό, που προειδοποιεί τη μη ενθυμούμενη Παρθένο... ο απόστολος του οποίου το πρόσωπο είναι ίσως επικριτικά κοντά του Ιησού "στο τελευταίο δείπνο" κάνει επίσης αυτήν την χειρονομία. Όλες αυτές οι χειρονομίες λένε "θυμηθείτε τον Ιωάννη"."
- Lynn Picknett & Clive Prince, Turin Shroud - In Whose Image? The Shocking Truth Unveiled

Robert Fludd (1595-1637) - " ο κληρονομημένος μανδύας του John Dee ως κύριο εκθέτη της Αγγλίας της εσωτερικής σκέψης "ποιος σύχνασε με τον Andrea, που συμμετέχει μεταξύ των άλλων στη μετακίνηση των " Rosicrucian ". " Η ιστορικός Frances Yates, στο βιβλίο της που ο Διαφωτισμός του Rosicrucian, σε ένα κεφάλαιο που τιτλοφορείται "Rosicrucianism και Μασονία", αναφέρει τον de Quincey, που δηλώνει, "Μασόνος δεν είναι ούτε περισσότερος ούτε λιγότερο από Rosicrucianism όπως τροποποιείται από εκείνους που την μεταμόσχευσαν στην Αγγλία, από όπου επανεξήχθη στις άλλες χώρες της Ευρώπης." Ο de Quincey δηλώνει ότι Robert Fludd ήταν το πρόσωπο το πιό αρμόδιο για να φέρει τον Rosicrucianism στην Αγγλία και το δόσιμο της του νέου ονόματός του."
- Gerry Rose ,"The Venetian Takeover of England and Its Creation of Freemasonry"

Robert Fludd (1595-1637) - " ο κληρονομημένος μανδύας του John Dee ως κύριο εκθέτη της Αγγλίας της εσωτερικής σκέψης "ποιος σύχνασε με τον Andrea, που συμμετέχει μεταξύ των άλλων στη μετακίνηση των " Rosicrucian ". " Η ιστορικός Frances Yates, στο βιβλίο της που ο Διαφωτισμός του Rosicrucian, σε ένα κεφάλαιο που τιτλοφορείται "Rosicrucianism και Μασονία", αναφέρει τον de Quincey, που δηλώνει, "Μασόνος δεν είναι ούτε περισσότερος ούτε λιγότερο από Rosicrucianism όπως τροποποιείται από εκείνους που την μεταμόσχευσαν στην Αγγλία, από όπου επανεξήχθη στις άλλες χώρες της Ευρώπης." Ο de Quincey δηλώνει ότι Robert Fludd ήταν το πρόσωπο το πιό αρμόδιο για να φέρει τον Rosicrucianism στην Αγγλία και το δόσιμο της του νέου ονόματός του."
- Gerry Rose ,"The Venetian Takeover of England and Its Creation of Freemasonry"

Johann Valenin Andrea (1637-54) - " ο δημιουργός των ημι-μυστικών χριστιανικών ενώσεων και του συντάκτη των Rosicrucian μανιφέστων, μια ερμητική αλληγορία που προκαλεί επίσης τις αντηχήσεις με ρομάντσα για το σισκοπότηρο και τους Ιππότες του Ναού. Αυτή τη στιγμή, με την έκλειψη της Βουλής της Λωρραίνης, το κοινόβιο μετέφερε την υποταγή του στο επιδρύτερο Stuarts μετά από τον Frederick της παντρεμένης Παλατινάτο Elizabeth Stuart, κόρη του James I της Αγγλίας. Ο Frederick "δημιούργησε έναν πολιτισμό, ένα" Rosicrucian "κράτος με το δικαστήριό του που κεντροθετήθηκε στη Χαϋδελβέργη." [Francis Yates]
- Baigent & Leigh, The Holy Blood and the Holy Grail

" Μέσω της ιστορικής εργασίας ιδιωτικών αστυνομικών της Frances Yates, τώρα ξέρουμε ότι αυτή η εποχή ήταν ένας χρόνος όταν κινούνταν πολλές ιδέες των "Rosicrucian" προς την ήπειρο, και οι εσωτερικοί φιλόσοφοι γύρω από τον Frederick, ψηφοφόρος του Παλατινάτου της Βοημίας, ως άτομο που θα ανήγγελλε μέσα τις μεταρρυθμίσεις της εκκλησίας και θα δήλωνε πολλές αναμενόμενες."
- Steve Mizrach, "The Mysteries of Rennes-le-Château and the Prieure du Sion"

Robert Boyle (1654-91) - μέρος του "αόρατου κολεγίου" των δυναμικών αγγλικών και ευρωπαϊκών μυαλών που έγιναν η βασιλική κοινωνία μετά από την αποκατάσταση του μονάρχη το 1160 με τον Stuart κυβερνήτη,ο Charles ΙΙ ως προστάτη και χορηγό του. Δύο πιό στενοί φίλοι του ήταν ο Isaac Newton και ο John Locke που συναντήθηκαν τακτικά με τον στις αλχημικές εργασίες μελέτης. " Στον αρχαίο κόσμο η αλχημεία αναφέρθηκε απλά ως "ιερή τέχνη". ¶κμασε στους πρώτους τρεις αιώνες Μ.Χ. στην Αλεξάνδρεια, όπου ήταν το συνδυασμένο προϊόν του γυαλιού και τεχνολογία μετάλλων, μια φιλοσοφία ελληνιστική της ενότητας όλων των πραγμάτων μέσω των τεσσάρων στοιχείων (γη, αέρας, ύδωρ, πυρκαγιά), και η "απόκρυφη" ουσιαστική αρχή θρησκείας και αστρολογίας... ήταν ότι όλα τα πράγματα, και ζωντανά και άψυχα, διαπεράστηκαν από το πνεύμα, και ότι οι ουσίες του χαμηλότερου κόσμου θα μπορούσαν, μέσω μιας σύνθεσης των χημικών διαδικασιών και του επινοητικού συλλογισμού, να μετατραπούν στα υψηλότερα πράγματα του πνευματικού κόσμου - πράγματα μη υποκείμενα στην αποσύνθεση."
- David Maybury-Lewis, Millenium

" Η κεντρική ιδέα του Gnosticism είναι ότι το υλικό από το οποίο "η ψυχή και η αληθινή ύπαρξη" αποτελούνται είναι παγιδευμένο μέσω μιας σειράς κοσμικών κακοτυχιών σε έναν χαμηλού επιπέδου κόσμο που είναι αλλοδαπός σε το. Και οι αλχημιστές αυτές οι ιδέες να προτείνουν ότι το πνεύμα θα μπορούσε κάπως να αποσταχτεί ή να πειστεί από την πυκνή μήτρα του θέματος."
- Terence McKenna, The Archaic Revival

Isaac Newton (1691-1727) - " η θεωρημένη αλχημεία να επιτρέψει στα ανθρώπινα όντα για να διαμορφώσει και να ελέγξει τον κόσμο με την κατανόηση και τη συμμετοχή στην Θεός- ζωτικότητά της. Πραγματοποίησε τα αλχημικά πειράματα με τη μεγάλη μυστικότητα στο κολέγιο τριάδας, του Καίμπριτζ, που λειτουργεί μόνο, χτίζοντας ακόμη και τους φούρνους του χωρίς την ενίσχυση ενός πλινθοκτίστη. Έκανε ένα σύμφωνο με το φαρμακοποιό John Boyle για να μην διαβιβάσει την κοινή αλχημική γνώση τους σε άλλους, επειδή οι "λεπτές" και "ευγενείς" δυνάμεις του θέματος και τα μέσα τους πρέπει να κρατηθούν μυστικά από εκείνους που επιλέγονται από το Θεό που επιφορτίζεται με τους."
- David Maybury Lewis, Millenium

" Ήταν βασανισμένος... με την έννοια ότι μια μυστική φρόνηση βάζει κρυμμένος μέσα στις σελίδες του Scriptures: Ο Ντάνιελ της παλαιάς διαθήκης και ο Ιωάννης της νέας γοητευμένης ιδιαίτερα τον επειδή "η γλώσσα των προφητικών γραφών ήταν συμβολική και ιερογλυφικής και την κατανόησή τους απαίτησαν μια ριζικά διαφορετική μέθοδο ερμηνείας"." " Είχε μάθει τα εβραϊκά για να κάνει την εργασία κατάλληλα και είχε κατόπιν πραγματοποίησε μια... λεπτόλογη άσκηση στο βιβλίο του Ezekiel... για να παραγάγει μια προσεκτική αναδημιουργία του σχεδίου ορόφων του ναού του Solomon... Είχε πειστεί ότι το μεγάλο οικοδόμημα που χτίστηκε για να στεγάσει την κιβωτό του συμβολαίου ήταν ένα είδος κρυπτογραφήματος του κόσμου εάν θα μπορούσε να αποκρυπτογραφήσει αυτό το κρυπτογράφημα, είχε θεωρήσει, κατόπιν θα ήξερε το μυαλό του Θεού."
- Graham Hancock, The Sign and the Seal

O Νεύτων δεν ήταν ο πρώτος της ηλικίας του. Ήταν ο τελευταίος των μάγων, το τελευταίο του Babylonians και του Sumerians, το τελευταίο μεγάλο μυαλό που κοίταξε έξω στον κόσμο με τα ίδια μάτια όπως εκείνοι που άρχισαν να χτίζουν τη διανοητική κληρονομιά μας μάλλον λιγότερο από δέκα χιλιάδες έτη πριν." ο Νεύτων "είδε ολόκληρο τον κόσμο και όλα αυτά είναι σε τον όπως ένα αίνιγμα, ως μυστικό που θα μπορούσε να διαβαστεί με την εφαρμογή της καθαρής σκέψης σε ορισμένα στοιχεία, ορισμένες απόκρυφες ενδείξεις που ο Θεός είχε έκρυψε για τον κόσμο για να επιτρέψει το κυνήγι θησαυρών κάποιου φιλοσόφου στην εσωτερική αδελφοσύνη. Θεώρησε ότι αυτές οι ενδείξεις επρόκειτο να βρεθούν εν μέρει στα στοιχεία των ουρανών και στο σύνταγμα των στοιχείων, αλλά και εν μέρει σε ορισμένες έγγραφα και παραδόσεις που παραδόθηκαν από τους αδελφούς σε μια συνεχή αλυσίδα πίσω στην αρχική αινιγματική αποκάλυψη."
- John Maynard Keynes, Newton the Man

" Ακριβώς όπως ο κόσμος δημιουργήθηκε από το σκοτεινό χάος μέσω να φέρει εμπρός του φωτός και μέσω του χωρισμού του αέρα και των υδάτων από τη γη, έτσι η εργασία μας φέρνει εμπρός την αρχή από το μαύρο χάος και το πρώτο θέμα της μέσω του χωρισμού των στοιχείων και του φωτισμού του θέματος."
- Sir Isaac Newton

Charles Radclyffe (1727-46) - προσωπικός γραμματέας Bonnie στον πρίγκηπα Τσάρλυ , εάν δεν επινοείται η "σκωτσέζικη ιεροτελεστία" Μασονία . Ο Radclyffe λειτούργησε μέσω Chevalier Andrew Ramsay, ένα μέλος σχεδόν ενός μασονικού, "κοινωνία σχεδόν- "Rosicrucian αποκαλούμενη Philadelphians. Το Ramsay, ένας στενός φίλος του Isaac Newton, ήταν προεξέχον στη διάδοση Freemasonry στην ήπειρο.
Charles de Lorraine (1746-80) - ο αδελφός Francois, δούκας της Λωρραίνης που ήταν ο ιερός ρωμαϊκός αυτοκράτορας που πάντρεψε τη Μαρία Τερέζα της Αυστρίας το 1735. Ο πρώτος ευρωπαϊκός πρίγκηπας για να γίνει κτίστης, το δικαστήριο Francois στη Βιέννη έγινε μασονικό κεφάλαιο της Ευρώπης.
Charles Nodier (1801-44) - ο επιδεικτικός σύμβουλος για μια ολόκληρη παραγωγή συμπεριλαμβανομένου νέου Victor Hugo, Balzac, Dalcroix, dumas pere, Lamartine, Musset, Theophile Gautier, Gerard de Nerval και του Alfred δε Vigny - όλοι που βασίστηκαν στην εσωτερική και ερμητική παράδοση. "Περίπου 1793 δημιούργησε μια άλλη ομάδα - ή ίσως ένας εσωτερικός κύκλος του πρώτου [ του Philadephes ] - που περιέλαβε ενός από τους επόμενους σχεδιαστές ενάντια σε Napoleon."
- William T. Still, New World Order

Victor Hugo (1844-85) "αυτός στον εικοστό αιώνα, ο πόλεμος θα πέθαινε, τα συνοριακά όρια θα πέθαιναν, το δόγμα θα πέθαινε... και το άτομο θα ζούσε. "Κατέχει κάτι υψηλότερο από αυτοί... μια μεγάλη χώρα, ολόκληρη η γη... και μια μεγάλη ελπίδα, ολόκληρος ο ουρανός"."
- Marilyn Ferguson, The Aquarian Conspiracy

Claude Debussy (1885-1918)- ένα ακέραιο μέλος των συμβολιστικών κύκλων που περιέλαβαν τον Oscar Wilde, Θ*Ω. Β. Yeats, το Stefan George, Paul Valery, το νέο Andre Gide και Marcel Proust. Σύχνασε επίσης με το μαρκήσιο Stanislas δε Guaita, ιδρυτής της αποκαλούμενης καβαλιστικής διαταγής του ροδαλός- Croix, και jules Boise, ένα πασίγνωστο σατανιστή που προέτρεψε τον MacGregor Mathers βρήκε τη διαταγή της χρυσής αυγής.
Jean Cocteau (1918-) - ένας συνεταίρος του Ζακ Maritain και Andre Malraux, έγινε ένας Chevalier της λεγεώνας της τιμής (για την ήρεμη εργασία του στην αντίσταση;). Αν και συνδέεται με τους βασιλικούς καθολικούς κύκλους, ο καθολικισμός Cocteau ήταν ιδιαίτερα ανορθόδοξος και οι διακοσμήσεις των εκκλησιών του απεικόνισαν τα θέματα Rosicrucian.
- List from Baigent & Leigh, The Holy Blood and the Holy Grail .

http://mysteries.b2w.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=186

Βιογραφια του Leonardo Fibonacci

Ο Leonardo Fibonacci γεννήθηκε στην Πίζα της Ιταλία περίπου το 1170, ο γιος του Guilielmo Bonacci, ένας γραμματέας της Δημοκρατίας της Πίζας και αρμόδιος, αρχίζοντας περίπου το 1192, για την κατεύθυνση της αποικίας εμπορικών συναλλαγών των κατοίκων της Πίζας στη Bugia της Αλγερίας .

Λίγο καιρό μετά από 1192, ο Bonacci έφερε το γιο του μαζί του στη Bugia. Ο πατέρας προόριζε τον Leonardo να γίνει έμπορος και έτσι να ειδικευτεί στις υπολογιστικές τεχνικές, ειδικά εκείνους που περιλαμβάνουν τους ινδός-αραβικούς αριθμούς που δεν ήταν ακόμα στην Ευρώπη. Τελικά, ο Bonacci με βοήθεια του γιου του στην πραγματοποίησε μια επιχείρηση για τη δημοκρατία της Πίζα και τον έστειλε στα ταξίδια στην Αίγυπτο, τη Συρία, την Ελλάδα, τη Σικελία, και την Προβηγκία. Ο Leonardo εκμεταλλεύθηκε την ευκαιρία που προσφέρθηκε από το ταξίδι του στο εξωτερικό για να μελετήσει και να μάθει τις μαθηματικές τεχνικές που υιοθέτησε σε αυτές τις διάφορες περιοχές.

Έγραψε τα παρακάτω βιβλία : το Liber abbaci (1202, 1228), το Practica geometriae (1220/1221) , Flos (1225), και το Liber quadratorum (1225), ένα αριθμό-θεωρητικό βιβλίο ενδιαφερόμενο για την ταυτόχρονη λύση της εξίσωσης δευτέρου βαθμού εξισώσεων σε δύο ή περισσότερες μεταβλητές.

Το πιο σημαντικό όμως είναι η ακολουθία που ανακάλυψε ο ίδιος , η Ακολουθία Φιμπονάτσι : 1 , 1 , 2 , 3 , 5 , 8 , 13 , 21 κ.τ.λ.
O Fibonacci πέθανε λίγο μετά από 1240, πιθανώς στην Πίζα.

http://mysteries.b2w.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=179

Προπαγάνδα MADE IN CHINA στην Ελληνική TV!


Πολύ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ παίζει τις τελευταίες δύο μέρες στην Ελληνική τηλεόραση. Από την ΕΤ-3 εως το STAR CHANNEL μας προβάλλουν τον Κινέζικο πολιτισμό, όπως και τώρα τα τελευταία χρόνια ακόμη και στο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ HOLLYWOOD τους έπιασε όλος τυχαία υστερία με ΚΙΝΕΖΙΚΑ-ΒΟΥΔΙΣΤΙΚΑ έργα! Το ίδιο βέβαια γίνεται και κατά την διάρκεια του Πάσχα με τις Εβραϊκές μαλακίες, που εμείς ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ γιορτάζουμε τις ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ δηλαδή, το εβραϊκό Πεσσάχ .

Πρόσωπο 10 κιλών


http://www.metacafe.com/watch/791166/10_kg_face/

Η NASA μελετά ένα άτομο που επιζεί με υγρά και το φως του ήλιου


Ένας ινδιάνος , υποστηρίζει ότι έχει επιζήσει μόνο με υγρά και το φως του ήλιου για οκτώ έτη , έχει κληθεί από τη NASA για να τους παρουσιάσει πώς το κάνει.

Ο Hira Ratan Manek - επίσης γνωστός ως Hirachand - ένας 64χρονος παλιός μηχανικός που ζει στη νότια πλευρά του Κεράλα, άρχισε προφανώς να μην τρώει από το 1992 . Το 1995, πήγε σε ένα προσκύνημα στα Ιμαλάια και σταμάτησε εντελώς στην επιστροφή του. Η σύζυγός του, η Vimla, λέει : "Κάθε βράδυ εξετάζει τον ήλιο για μια ώρα χωρίς να κτυπήσει ένα βλέφαρο. Είναι από τις κύριες τρόφές του. Περιστασιακά παίρνει τον καφέ, το τσάι ή κάποιο άλλο υγρό." Τον περασμένο Ιούνιο, επιστήμονες από την αμερικανική διαστημική αντιπροσωπεία έλεγξαν ότι Manek ξόδεψε 130 ημέρες πίνοντας μόνο νερό . Ονόμασαν ακόμη και αυτήν την επιβίωση στο ύδωρ και την ηλιακή ενέργεια : Είναι (ο Hira Ratan Manek) φαινόμενο. 
Ο κ. Manek είναι τώρα στις ΗΠΑ για να παρουσιάσει στους επιστήμονες της NASA πώς επιζεί χωρίς τρόφιμα. Η αμερικανική διαστημική αντιπροσωπεία ελπίζει να χρησιμοποιήσει την τεχνική για να λύσει τα προβλήματα αποθήκευσης και συντήρησης τροφίμων στις αποστολές της.

Ο κ. Manek είπε ότι "τρώει μέσω των ματιών του" το βράδυ, όταν οι υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου είναι πιο ελάχιστα επιβλαβείς. Αυτός και η αξίωση συζύγων του η τεχνική είναι συνολικά επιστημονικοί. Εντούτοις, οι γιατροί προειδοποιούν ότι να κοιτάξει επίμονα στον ήλιο μπορεί να σας καταστήσει τυφλούς.

Η σύζυγός του είπε: "Έχει μια ειδική προτίμηση για την ενέργεια ήλιων. Θεωρεί ότι μόνο 5 τοις εκατό των ανθρώπινων κυττάρων εγκεφάλου χρησιμοποιούνται από τους περισσότερους ανθρώπους. Τα άλλα 95 τοις εκατό μπορούν να ενεργοποιηθούν μέσω της ηλιακής ενέργειας."

http://mysteries.b2w.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=103