ΠΗΓΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Τα παρόντα έγγραφα/σελίδες σας παρουσιάζονται μετά από αμέτρητες ώρες προσεκτικής παρακολούθησης της σειράς και πολλαπλές επαναλήψεις των επεισοδίων της.. Ιστορικά η αναπαραγωγή στην ελληνική γλώσσα ξεκίνησε το καλοκαίρι του 1999 μετά από προσωπική επιθυμία του γράφοντα να κατέχει μία περιληπτική παρουσίαση του ιστορικού των επισοδείων της σειράς. Μετά από 3 περίπου χρόνια οι σελίδες πήραν την τελική τους μορφή και πλέον αναζητήθηκε τρόπος να τις παρουσιάσουμε στο κοινό και τους φιλους της σειράς.

Η σελίδα αυτή βασίστηκε σχεδιαστικά σε προσωπική μας ιδέα μα πολλά από τα κείμενα προέρχονται από αντίστοιχη σελίδα στην εγγλέζικη της οποίας και μεγάλο τμήμα την τρέχουσα περίοδο μεταφράζετε στην ελληνική και ανανεώνεται η βάση των δεδομένων της. Πιο συγκεκριμένα η αδελφή σελίδα ήταν στην διάθεση του κοινού από τον Ιούνιο του 1997. Μετά από πολλά χρόνια μελέτης και συγκέντρωσης σχετικού υλικού ολοκληρώσαμε την βάση δεδομένων και προχωρήσαμε στην ανακατασκευή της για πολλοστή φορά. Έτσι το χειμώνα του 2006 η σελίδα παρουσιάζεται στο ελληνικό κοινό με τμήματα του ακόμα στην αγγλική και που σύντομα θα αντικατασταθούν από τα σχετικά ελληνικά.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ

Τοποθετώντας σε χρονολογική σειρά το οτιδήποτε αφορά την σειρά αποτέλεσε ένα μεγάλο πρόβλημα λόγω της μεγάλης του χρονολογικής κλίμακας. Ακόμα και με την κατοχή όλων των επεισοδίων σε μαγνητικά μέσα, παγώναμε τον χρόνο για να μπορέσούμε να σας μεταφέρουμε με ακρίβεια οποιαδήποτε χρονολογική αναφορά ανά επεισόδιο.

Σημειώνουμε ότι προς στιγμήν μεγάλο τμήμα των σελίδων είναι στην αγγλική γλώσσα μα εργαζόμαστε σκληρά για την ελληνική του απόδοσ ενώ κάθε συνδρομή σας είναι σημαντική και καλοδεχούμενη.