Καλώς ορίσατε στην σελίδα μας, μία ολοκληρωμένη παρουσίαση των επεισοδίων και των σεναρίων των "The X-Files" προβληθέντα στην μικρή μας οθόνη. Επιπροσθέτως συμπεριλαμβανονται και τα σχετικά σενάρια από την ομώνυμη ταινία "The X-Files Movie - Fight The Future (1998)" και το σενάριο των "The Springfield Files", που αποτελεί την anime έκδοση της σειράς μέσα από τους αριστοφανικούς ήρωες των "The Simpsons". Κάθε σελίδα σεναρίου περιέχει λεπτομερείς διαλόγους, τοποθεσίες, σκηνικά και επιπρόσθετες πληροφορίες όπου αυτές είναι αναγκαίες.

Απόφάσισαμε να παρουσιάσουμε την παρούσα σελίδα πλην των άλλων αφού επισκέπτηκαμε πριν 3 περίπου χρόνια την σελίδα : Tiny Dancer's X-Files Episode Guide. Η σελίδα αυτή ομολογούμε να γράψουμε ότι παρεβρισκόταν στα αρχεία μας, όπως και στα bookmarks μας, περισσότερο απο οποιαδήποτε άλλη σελίδα με όμοιο περιεχόμενο. Διόλου απίθανο να βρείτε πολλά από τα αρχεία της και στις σελίδες μαας μα αισθητικά πιο βελτιωμένα.

Τα σενάρια που φιλοξενούνται στις παρούσες σελίδες, αποτελούν την σκληρή δουλειά πολλών fun της σειράς και που πραγματικά αφιέρωσαν πολλές ώρες για την σύνταξή τους. Το σχέδιο, για χαριν ιστορίας, ξεκίνησε πριν περίπου 3 έτη μέσα από την σελίδα της TD's , και από τότε κάθε επεισόδιο έχει αφιερωθεί αποκλειστικά στους fans. Η CarriK πιο συγκεκριμένα έκανε το πρώτο βήμα προσφέροντας περισσότερα από 50 σενάρια που είχε στην κατοχή του, συμπεριλαμβανομένου τα περισσότερα απο το Season 5 και όλα των Season 6,7 και σχεδόν όλα του 8. Ο Vic Vega είχε στην κατοχή του περισσότερα από 35 σενάρια και ιδιέταιρα εκείνα του 1ου και 2ου κύκλου επεισοδίων. Ο 9ος κύκλος επεισοδίων ήταν στην κατοχή του X_Follower στον οποίο και ανήκαν τα σενάρια από την σειρά που αφιερώθηκε στους The Lone Gunmen και τα οποία μεταφέρθηκαν στον παγκόσμιο ιστό για πρώτη φορά από την Libby.

Το νεότερο στοιχείο όλων είναι ο κόπος μας να μεταφέρω πολλές από της διεθνείς σελίδες αφιερωμένες στην σειρά στην ελληνική γλώσσα και να μετατρέψουμε πολλά από τα σενάρια στην μορφή του Adobe PDF. Σε περίπτωση που δεν διαθέτετε το σχετικό Reader, σηκώστετο από το :

( ΣτΜ : Τα επεισόδια τα οποία μαρκάρονται με τον αστερίσκο (*), θεωρούνται από τους γράφοντες μυθολογικά/συνομωτικά (mytharc) και πραγματέυονται με την εξω-γήινη αποικιοκρατία, εισβολή, το μαύρο λάδι (black oil), σενάρια απαγωγών κ.λ.π.. Τα αμαρκάριστα επισόδεια περιλαμβάνουν τον φάκελο Χ της εβδομάδος ( FOTW )

Παρακαλείστε να μας ενημερώσετε σχετικά με επιπλέον πληροφορίες για τα επεισόδια, όπως επίσης για προτάσεις, ιδέες, λάθη, για την γνώμη σας και πιθανές παρατυπίες ..!

Καλήν ανάγνωση ...