Η ΑΡΧΗ

Ολη την περασμένη χρονική περίοδο, η κοινότητά μας φιλοξενούταν υπό την στέγη του http://www.pathfinder.gr και μέσα από την σχετική σελίδα των κοινοτήτων του στο σύνδεσμο http://clubs.pathfinder.gr/X_FILES. Ο γράφων θέλει να τους ευχαριστήσει για την προσφορά τους και την συνεργασία τους όλή εκείνη την χρονική περίοδο.

Για χάριν ιστορίας τώρα ..

Ήταν η δεύτερη κοινότητα του ομώνυμου server μα ήτω και η πιο πολλά υποσχόμενη και πολυπληθής για το αντικείμενό της. Ο dottore τότε ή ο webmaster τώρα αφιέρωνε πολλές από τις ελεύθερές του στιγμές για την ανανέωση και την αναβάθμιση των δεδομένων. Ατελείωτες ώρες αναζήτησης σε βιβλία, βιβλιοθήκες και στο διαδίκτυο, ώστε να αφήνει πάντα ικανοποιημένο τον ίδιο όσο και τον όποιο επισκέπτη του. Πιστεύει δε πως κανείς δεν έμεινε με την απορία στο πρόσωπο μιας και πλέον το μέλλον διαγράφεται πιο φωτεινό απο ποτέ.

Το παράδειγμα μας ακολούθησαν και άλλοι φίλοι, ανοίγοντας τις σχετικές δικιές τους κοινότητες με παραπλήσια ή και όμοια θεματολογία.

Σε αυτό το σημείο γίνεται μια πρόταση σε ολους τους φίλους αυτούς, αν και εφόσον το επιθυμούν να συνδράμουν και να ενωθούν μαζί μας κάτω από την ίδια στέγη, εκείνη της παρούσας σελίδας.

Είδομεν ..